Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Металика" представиха корицата на предстоящата книга Back to the Front, която ще разкаже историята зад култовия им албум Master of Puppets от 1986 г., който ги изстреля окончателно на върха на рок планетата.

Книгата ще се появи през есента на 2016 година, пише zrock.bg.

Back to the Front е написана от Мат Тейлър и покрива както създаването на Master of Puppets, така и последвалото голямо турне Damage Inc. Тейлър е този, който предлага да напише книга, а групата съдейства изцяло.

Уреждат се дори интервюта с ключови фигури, които са замесени във възхода на бандата от средата на 80-те години. Сред тях са продуцентът на Master of Puppets Флеминг Расмусен, звукоинженерът Майкъл Вагенер, мениджърите Клиф Бърнстийн и Питър Менш, членове на екипа и на поддържащите групи - Anthrax и Armored Saint.

Друго интересно интервю е това с Рей Бъртън – баща на покойния басист Клиф Бъртън, който загина трагично през септември 1986 година, когато автобусът на бандата катастрофира именно по време на европейската част от Damage Inc.

Back to the Front съдържа и доста материал, който е изпратен от феновете и избран от групата, която обяви книгата още през 2014 година.

"Металика" „бъркат“ дори в своята колекция и обещават „стотици невиждани досега снимки от личните архиви на членовете на бандата“.

Албумът Master of Puppets ще стане на 30 години през март.

А, както очаквахте, ето и титулното... Не, не титулното! Един друг шедьовър - инструментала Orion:

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.