Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Поне три ракети са били изстреляни срещу американското посолство в Багдад, съобщиха източници на Франс прес.

Една от тях е попаднала в строго охраняваната Зелена зона в близост до сградата, докато останалите две се приземили в съседни квартали, предаде "Дейли мейл".

Това е третата атака през последната седмица срещу дипломатически, военни или търговски сгради на Вашингтон.

Вчера поне осем ракети "Катюша" удариха цели в Зелената зона и нанесоха малки щети върху сградата на посолството, като по данни на армията на Ирак "забранена група" стои зад нападението.

Американското представителство осъди атаката и призова местните политически и правителствени лидери да предприемат стъпки, за да подведат виновниците под отговорност.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.