Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С аудио и видеоклипове, чието изработване трябва да струва до 50 000 лв. без ДДС, ЦИК ще прави разяснителна кампания за парламентарните избори на 4 април. Това става ясно от обявена от комисията обществена поръчка.

Търгът включва изработването на 4 информационни видеоклипа с продължителност до 120 секунди, пет видеоклипа с компютърна графика и анимация и с продължителност от 30 секунди, както и на пет аудиоклипа. Темите за кратките форми са: активно избирателно право, гласуване на избиратели с увреждания, гласуване с бюлетина и отбелязване на преференция, машинно гласуване и гласуване в условия на коронавирус.

Дългите видеа ще трябва да се заснемат в студио с игрални и графични елементи, жестомимичен превод и субтитри. Сред подходящите теми за тях са: гласуване извън страната, мерките срещу коронавируса, гласуването на карантинираните, информационен материал за младите хора и т.н.

В рамките на 50 000 лв. бъдещият изпълнител ще трябва да избароти и 4 рекламни банера.

ЦИК започва да приема документи за регистрация на партиите за участие в парламентарните избори от понеделник - 8 февруари. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.