Някой да знае къде е Тръмп? Последното съобщение в туитър от него е, че няма да ходи на инаугурацията. И изчезна. И туитърът му изчезна.

Да не би да е имал предвид, че няма да отиде на инаугурацията, защото ще се отдаде на инкарнацията? За по-простите - едното е клетвата на президента, а другото възкръсване на старата душа в ново тяло. Къде ли се скита новият Доналд в този вече враждебен интернет?

Казват, че малко преди да изчезне, споменал, че ще си направи нова социална мрежа. В нея щял да може да си лъже, колкото си иска. А също и напук на Нанси Пелоси да продължи да използва нормалния английски, без да се съобразява с нейните джендър неутрални въведения. На шурея ще си вика шурей, на баджанака си - баджо, а на президентските съветници - дъще и зетко.

За последното получил подкрепата на няколко колеги, които също много държат на семейството и старите патриархални ценности, като родниниски връзки в управлението.

Ким Чен Ун, Губрангули Бердимухамедов, семейството на Гнасингбе, фамилията Бонго, шейх Мансур, Рамзан Кадиров и Лукашенко застанали твърдо зад него. От България изненадващо подкрепата дошла от БКП, пардон БСП, която издигнала лозунга „Вината я поемаме само с мезета“ и пратила на Тръмп партийна книжка и каца сирене от една мандра със скрити в нея точни указания как да издържи по-дълго в нелегалност.

„Най-важното е, пишело в тях, сега Иванка да се кандидатира за дъщеря на новия президент. Хубаво е да премине към демократите и да се отрече от републиканците. Даже да настоява целият ви екип, начело с Вас, да бъде съден. Като спечели доверието, ще ѝ пратим помощник. Имаме едно охранителче тука, много е надеждно. Ще я вози, ще я пази, той има опит с охраната на бивши величия. Само ѝ кажете да не го изпуска от поглед, че като хукне с джипа из провинцията и обикновено печели избори.“

Не знам кого са имали нашите социалисти предвид и дали това е истина, но фактите сочат, че Тръмп е в нелегалност, Иванка не е, а охраната с джипа обикаля провинцията и като нищо пак ще спечели изборите.

Запознати твърдят също така, че БКП-БСП приютили Тръмп не само в партията си, а направо го прибрали като ятак в един имот в село Дръндар. Истински замък, който от известно време пустеел, защото собственикът му имал доста работа по подрязването на розовите храсти в крайморския си имот, който всъщност не е негов и не е имот, но това са детайли от съдебните хроники.

За пребиваването на странен човек с оранжев цвят в село Дръндар разказват и местните зевзеци, които с почуда наблюдавали как всяка сутрин отряд медицински сестри гони странния посетител из къра с една риза с много дълги ръкави, а той размахва куфарче и крещи: „Бум, бум“, въобразявайки си, че с него може да взриви краварника на бившето ТКЗС.

Оня ден пред двореца в Дръндар пък цъфнала самата Нанси Пелоси и се опитала да вземе на абордаж имението, излъчвайки директно във фейсбук. За съжаление вместо Дони зад розовите храсти се появил неизвестен за нея човек, който ѝ се усмихвал мило и кимал.

В същото време във фейсбук се появили кадри от джип, управляван от мъж, който силно приличал на бившия президент на САЩ. Той повтарял непрекъснато: „Амейзинг, бе, амейзинг, дис асфалт, дис уей, май уей, амейзинг“ и пердашел по посока на залеза на слънцето като един истински каубой от стар американски филм, тръгнал сам да победи корпорациите.