Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Някой да знае къде е Тръмп? Последното съобщение в туитър от него е, че няма да ходи на инаугурацията. И изчезна. И туитърът му изчезна.

Да не би да е имал предвид, че няма да отиде на инаугурацията, защото ще се отдаде на инкарнацията? За по-простите - едното е клетвата на президента, а другото възкръсване на старата душа в ново тяло. Къде ли се скита новият Доналд в този вече враждебен интернет?

Казват, че малко преди да изчезне, споменал, че ще си направи нова социална мрежа. В нея щял да може да си лъже, колкото си иска. А също и напук на Нанси Пелоси да продължи да използва нормалния английски, без да се съобразява с нейните джендър неутрални въведения. На шурея ще си вика шурей, на баджанака си - баджо, а на президентските съветници - дъще и зетко.

За последното получил подкрепата на няколко колеги, които също много държат на семейството и старите патриархални ценности, като родниниски връзки в управлението.

Ким Чен Ун, Губрангули Бердимухамедов, семейството на Гнасингбе, фамилията Бонго, шейх Мансур, Рамзан Кадиров и Лукашенко застанали твърдо зад него. От България изненадващо подкрепата дошла от БКП, пардон БСП, която издигнала лозунга „Вината я поемаме само с мезета“ и пратила на Тръмп партийна книжка и каца сирене от една мандра със скрити в нея точни указания как да издържи по-дълго в нелегалност.

„Най-важното е, пишело в тях, сега Иванка да се кандидатира за дъщеря на новия президент. Хубаво е да премине към демократите и да се отрече от републиканците. Даже да настоява целият ви екип, начело с Вас, да бъде съден. Като спечели доверието, ще ѝ пратим помощник. Имаме едно охранителче тука, много е надеждно. Ще я вози, ще я пази, той има опит с охраната на бивши величия. Само ѝ кажете да не го изпуска от поглед, че като хукне с джипа из провинцията и обикновено печели избори.“

Не знам кого са имали нашите социалисти предвид и дали това е истина, но фактите сочат, че Тръмп е в нелегалност, Иванка не е, а охраната с джипа обикаля провинцията и като нищо пак ще спечели изборите.

Запознати твърдят също така, че БКП-БСП приютили Тръмп не само в партията си, а направо го прибрали като ятак в един имот в село Дръндар. Истински замък, който от известно време пустеел, защото собственикът му имал доста работа по подрязването на розовите храсти в крайморския си имот, който всъщност не е негов и не е имот, но това са детайли от съдебните хроники.

За пребиваването на странен човек с оранжев цвят в село Дръндар разказват и местните зевзеци, които с почуда наблюдавали как всяка сутрин отряд медицински сестри гони странния посетител из къра с една риза с много дълги ръкави, а той размахва куфарче и крещи: „Бум, бум“, въобразявайки си, че с него може да взриви краварника на бившето ТКЗС.

Оня ден пред двореца в Дръндар пък цъфнала самата Нанси Пелоси и се опитала да вземе на абордаж имението, излъчвайки директно във фейсбук. За съжаление вместо Дони зад розовите храсти се появил неизвестен за нея човек, който ѝ се усмихвал мило и кимал.

В същото време във фейсбук се появили кадри от джип, управляван от мъж, който силно приличал на бившия президент на САЩ. Той повтарял непрекъснато: „Амейзинг, бе, амейзинг, дис асфалт, дис уей, май уей, амейзинг“ и пердашел по посока на залеза на слънцето като един истински каубой от стар американски филм, тръгнал сам да победи корпорациите.

Коментари

Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Абе, иска ми се да кажа

Абе, иска ми се да кажа конгратюлейшън или поне тре биен, ама да не ме объркате с оня дето перка "парле ву франсе"и "майнен фройден Меркел" ще използвам испанските Браво! и Оле!

Слабо, Лола...

... ма много слабо! Виж сега, то хумор, сатира и забава не всеки може да прави, а и да може - Муза му трябва. Като нямаш Муза, по-добре не пиши. Бай Дончо и фамилия, БСП, Дръндар, призракът на бай Доганя... абе - тюрлюгювеч с продукти втора годност и пиян готвач.
Red Headcrab's picture
Red Headcrab
Headcrab

Трагично

Писанията на авторката са също толкова трагично слаби, колкото и псевдонима ѝ, но... съобразени с посоката на вятъра. На неодемократите не им пука, че са трагични, щом са политкоректни.
Бял Полуовес Вожд's picture
Бял Полуовес Вожд
Бял Полуовес Вожд

Кеееф!!!!

Кеф!
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

?

Добре Лола, добре

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.