„Адвокатите парадираха напразно, ау, съдът реши на теб да го даде“, пееше Тошко Колев едно време. Днес цял ден си я татанинакам, след като прочетох за решението на прокуратурата, че Бойко Борисов е невинен. Това е резултатът ѝ от проверката на ония записи. Сещате се, записите от телефонните му разговори, дето нарича шефката на парламента „проста кърджалийска п..ка“, па се хвали, че е.е лидерите на ЕС с 200, нарежда да видят сметката на един бизнес, защото не се съобразява с него и е са ше им ... м..ата.... Извинете за многоточията, ама цитирам премиера, знаете как е.

Та се чудя защо прокуратурата си губи времето с тая проверка. Ми тя шефката на парламента още веднага си каза: „Това не е вярно, аз не съм от Кърджали“. Значи всичко е наред. Той щом за нея бърка, за останалото какво да говорим.

Прокуратурата обаче не е приела аргумента на Караянчева и си е извършила надлежна проверка. Трябва да си призная, че много любопитно ми стана как се извършва проверка точно по такива обвинения. А и намирам известно противоречие. Хем Караянчева още тогава каза, че не е проста кърджалийска п..ка, щото не била от Кърджали, хем прокуратурата все пак реши да провери. Май не ѝ вярва. А сега, де.

Та интересно как се извършва такава проверка? За Караянчева е лесно - оставяш я да говори и то си става ясно. И за смачкания бизнес също ми е ясно как се прави проверка. Отиват каскетаджиите при бизнесмена и питат. „Ти нещо си се оплаквАл, а?“ Веднага става ясно, че не само не се е оплаквал, ми даже се е хвалил и благодарил, дори сега след посещението, ако си тръгнат по живо по здраво и повече не се връщат, ще изтича и свещ ще запали. Така де. А и документацията там е налице. Не са правени проверки на „Еврохолд“ до спукване от 2019 до 2020. Само през април 2019 г. е било. И не били АДФ и КФН, а само КФН. Само преувеличават, значи, само лъжат. Докато Бойко магистрали строи.

Обаче тоя момент с проверката дали е е..л лидерите на ЕС с 200 ми е много мъглив. Как се проверява такова нещо?

Разбираме, че Бойко се е хвалил така пред лидерите на Унгария и Полша. Хваща значи прокурорът телефона и набира номера на Орбан.

- Алоооо! Орбан ли е?

- Ki van ott?

- Ако си Орбан, обаждам се да те питам, дали Бойко Борисов е казал, че ви е.е с 200. Питам те. Е..л ли ви е?

- Nem ertem. Ki van ott?

- Не те разбирам, човек. Говори нормално. Е.ал ли е или не е е.ал?

- Mit akarsz???

- Бос, май бос, аз да питам, дали мой бос твой бос таковал. Фак! С двеста!

- Id Boss van scaz! Baszd meg! Meghal! Boiko? Boiko hülye!

- Това сигурно е „не“ на унгарски. Много завъртян тоя език, бе, мой човек. Ай мерси! Тенкю. Как е тенкю на унгарски? Екешемекеш, нали? Аз малко унгарски само с унгарките на морето едно време съм говорил, хахахаха. С 200, сещаш ли се, хохохохо. - Затваря.

- Жоркоооо, пиши сега до медиите. „След анализ на събраните в хода на проверката материали, наблюдаващият прокурор е достигнал до извод за липсата на достатъчно данни, въз основа на които може да се направи основателно предположение за осъществен състав на престъпление от общ характер. Поради това се е произнесъл с постановление за отказ от образуване на досъдебно производство."

Чета аз съобщението на прокурора и ми става едно такова леко на сърцето. Всички са добри, всички са в бяло, а и Коледа идва, хей! Толкова ми е приятно, че чак си пея. Оная песен на Тошко Колев. „Плачи, дете, баща ти е невинен... Дай соло, сега, а така.“ Ех, че хубаво свириш. Прокуроре. Душа!

П. С. До прокурора. Възползвам се от решението ви, че псувните не са престъпление и обявявам: Каквото и да съм написала за премиера на унгарски, невинна съм.