Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американската компания Apple ще увеличи рязко производството на своите флагмани iPhone през 2021 г., съобщи Nikkei Asia.

По информация оттам компанията в Купертино планира да произведе 96 млн. бройки в първата четвърт на годината, с 30% повече от същия период на 2020-а. 

Причината - има увеличено търсене на новите модели, защото много хора искат да направят ъпгрейд към 5G.

Миналогодишният модел iPhone нямаше модем за новото поколение мрежа. Apple заложи на факта, че тя е налична засега само в най-големите градове.

Ръстът на растеж на 5G обаче изненада и техногиганта и сега множество хора не успяват да намерят бързо устройство от последното поколение. В добавка има липса на компоненти в системата, продължаващ ефект от пандемията. Според слуховете Apple ще пренасочи част от чиповете, предвидени за iPad, към производството на iPhone.

Според информация на Nikkei Pro моделите на iPhone 12 са най-търсени, а най-малкият - Mini - не се представя толкова добре. Явно дори феновете на Apple вече свикнаха с наистина големите смартфони.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.