Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Очаквам незабавна оставка на правителството на Бойко Борисов. Със сигурност от утре България става различна“, увери проф. Велислав Минеков от т.нар. Отровно трио.

Той дойде пред Европарламента в Брюксел заради дебатите за върховенството на закона у нас, които ще се проведат по-късно днес. Там се събраха и 30-ина наши сънародници, живеещи в Белгия и Нидерландия. Дойде и бизнесменът Илия Златанов, станал известен покрай обвиненията си срещу бившия следовател Петьо Петров-Пепи Еврото, който го изнудвал в софийския ресторант „Осемте джуджета“.

Макар първоначално да се твърдеше, че ще има протест, той така и не се състоя. Велислав Минеков обясни, че не е разрешен, и посъветва дошлите българи, че е по-добре да не скандират.

Велислав Минеков с протестиращи пред ЕП.

Сънародниците ни разпънаха плакат, на който имаше снимки как премиерът Бойко Борисов се прегръща с различни европейски лидери. И на английски език пишеше: „ЕС, сляп ли си? Или си като него? (става дума за Борисов - б.р.) П. П. Бойко ти каза: Аз те е... с 200 км.“

При тях излязоха евродепутати от БСП и Прогресивния алианс на социалистите и демократите (СиД).

„В Европа вече разбират какво се случва в България и днес отново ще искаме нейната подкрепа. Днес е особено важен ден за България“, каза професорът от Отровното трио.

Той припомни, че е изпратил поредица от писма до евродепутатите за ситуацията у нас.

След което обвини крайната десница в Европарламента, че се опитва да „тушира“ резолюцията, която се очаква да бъде гласувана в четвъртък. Става дума за крайно десни депутати от Източна Европа - което е донякъде разбираемо, но също така и от страни като Нидерландия и Франция.

„Трябва ясно да им се каже какво желаят да има в България - корупция, създаване на олигарси чрез еврофондовете, пране на пари, което никой не забеляза. Трябва не само това да се прекъсне, но и да се потърси отговорност“, изтъкна Минеков.

Илия Златанов

 

„Вече нямам никакви очаквания“, заяви за Клуб Z Илия Златанов.

Той се оплака, че организаторите на протеста в Брюксел спрели да го търсят, когато им казал, че лично смята да идва. В което бизнесменът видя разединение и сред протестиращите.

„Тук съм, защото не искам моите внучки да мият чинии в Европа и да ходят да си изкарват прехраната на Околовръстното. Искам да изчистим кочината България, която е завладяна от една голяма свиня“, каза Златанов.

Той допълни, че ог 6 месеца насам е „невъзвръщенец“ и се мести постоянно из чужбина. Казали му да бъде благодарен, че е жив. Заявили му го Димитър Спасов-Каратиста, Любена Петрова (съпругата на Пепи Еврото - б.р.). Думите били произнесени в офиса на адвокат Десислава Коцева.

Според Златанов в момента у нас има организирана престъпна група, наречена Специализирана прокуратура. И тя се командва от българския Торквемада.

Коментари

Яйца ще мятате ли?

Нещо блокиране на кръстовище, палатков лагер.... малко развалена риба или свински крачета да мятате.... Хайде смелчаци! Ама там го няма лошия ББойко да ви търпи извращенията и простотията.

Шепа хора, един файтон

Европа си има собствените проблеми, за да тръгне да се занимава с българските. Интересно за кого са гласували водачите на протестиращите на последните избори. Когато бях в София преди две седмици, един комшия ме срешна на улицата и ме попита: На протеста ли отиваш? Отвърнах му: Не, отивам в един нов ресторант. И след това си спомних, че последният митинг на който съм бил е първият митинг на след дворцовия преврат 10/11/1989.
 's picture

godo1952

Калин

Какво бил казал Илия Златанов ? Кой е Илия Златанов и защо да е важно какво бил казал !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.