Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Огромна приватизационна сделка с компания лидер на световния пазар предстои в България, научих от доверени източници. Американска фирма, оперираща с милиарди, е хвърлила око на българския шоубизнес. Става дума за „Дисни“. След като купиха „Междузвездни войни“ и „Туеинтиът сенчъри фокс“, оттам са били изключително впечатлени от последните изяви на българските парламентаристи. Властелините на световното кино и анимация са твърдо решени да сложат ръка и на българския парламент и на българското правителство, като са предложили сносна дори за мащабите на нашенските спонсори цена, твърди още нашият източник. Водят се задкулисни преговори с господин Пеевски, господин Черепа, другаря Решетников и Домусчиев.

„Дисни“ вече дори има готов проект за световно шоу, което ще е компилация между „Анимал планет“ и „Зомби апокалипсис“, но ще е анимирано. То ще се излъчва директно от българския парламент и МС.

Освен риалитито, в което България ще се превърне в реплика на „Шоуто на Труман,“ (филм, в който главният герой е роден и расте във филмови кулиси и целият му живот се заснема и излъчва по телевизията, без той да знае, б.а.), „Дисни“ вече е купил правата за холивудски блокбастър на тема „редовни избори в България“. Шушука се, че в Холивуд се избиват за главните роли и дори има вече няколко фаворита.

За ролята на Бойко Борисов гласят Чък Норис. Ако Чък Норис откаже, може и Дани де Вито.

За министър на правосъдието се борят Джон Траволта и Самюел Джексън в тандем като в „Криминале“. Резервният вариант и тук е Дани де Вито.

За външен министър засега се спряга Робин Райт, дето въртеше интриги в „Къща от карти“, сещате ли се? Ако не одобри сценария, ще я замести Дани де Вито.

За коалиционни партньори на управляващите кастингите вървят в момента, там с особено подходящи умения изпъкват Роко Сифреди и Саша Грей. Проблемът е, че Саша Грей е в украински плен, та ако не я пуснат до снимките, ще се наложи на нейно място да вземат Дани де Вито.

Най-оспорвана е ролята на министърка на туризма. Там все още не е решено коя звезда е най-подподяща - Мардж Симпсън, Мортиша Адамс и Пища Хуфнагел. Ако те се издънят, тогава....Не, не Дани де Вито. Марияна Николова си е окей.

Кастингът за военен министър изобщо не се е състоял, защото там фаворитът е ясен – Джон Гудман. Дето игра Фред Флинстоун, помните ли? (За протокола: никъде не изричам дори скверното „Барни Ръбъл“, да се запише). Излишно е да споменавам, че Дани де Вито е готов да го замести, ако плановете на Гудман не позволят да вземе участие.

За парламента също няма кастинги – там снимките ще вървят паралелно с новите серии от „Властелина на пръстените“. Орките са съгласни на допълнителен хонорар за ролята на статисти в Народното събрание.

Преговорите за покупката на България от страна на "Дисни" са в заключителна фаза. Чака се одобрителен факс от Москва, за да бъде осъществена.

Ключови думи

Коментари

 's picture

godo1952

Калин

Аз пък чух, че ще изкупуват всичките съветски паметници, на така наречените "освободители" в България, после щели да ги подреждат на голяма територия, да ги осветяват в различни светлини, а край тях ще минава с голяма скорост влакче на ужасите .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.