Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Woosh! - най-новият албум на легендарните "Дийп пърпъл", дебютира на четвърто място в класацията за албуми на Великобритания. Това съобщи zrock.bg.

"Билборд" коментира, че бандата влиза за единайсети път в британския топ 10, а четвъртото място сега е най-доброто за квинтета от 1980-а насам, когато се появи Deepest Purple (но той представлява компилация - The Best, б.р.).

Както Клуб Z писа, Whoosh! излезе на 7 август, а LP-то отново беше продуцирано от канадеца Боб Езрин, който работи и по предишните два албума на групата.

Ключови думи

Коментари

Тъй като съм голям фен на

Тъй като съм голям фен на групата, моля да коригирате името на албума, както е в оригинал - Whoosh! в цялата статия и заглавието. На няколко места е сгрешено към момента. Long Live Rock n Roll Дано ги видим на концерт пак в България или наблизо!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.