Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Deep Purple пусна видео с откъси от парчетата в предстоящия албум, Whoosh!, който ще излезе този петък, 7 август, съобщава zrockradio.bg/.

Трейлър видеото вече има над 40 000 гледания, а първа е промотираната още през март Throw My Bones.

Фронтменът Йън Гилън, който е на корицата на последното издание на сп. Rock Candy, обясни в интервюто подхода на групата към новата продукция:

„Никога не губим време да се чудим какво би искала публиката ни да чуе или какво иска музикалният бизнес от нас, когато записваме нови албуми. Правим това, което ни харесва, а след това стискаме палци и казваме молитва да се окаже и нещо, което ще се хареса на аудиторията ни.“

Групата няма търпение да тръгне на път догодина, за да промотира новия албум, което провокира Гилън да коментира и кога би прекратил изявите си на живо:

„Ако изчезнат уменията или енергията ми, това ще е краят за мен. Не искам никога да изляза на сцената и да върша нещата под стандартите си.“

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.