Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Преди да има толкова много заплахи, притеснения, карантини, маски и КПП-та, 2020-а обещаваше истински звездопад от студийни албуми.  

Whoosh! на "Дийп Пърпъл" ще е един от тях - заявката за това бе дадена отдавна. А едва ли има по-голяма радост за пърпъл маниаците по цял свят (ей, момчета и момичета, пазете се, че не сме първа младост!) от нов сингъл.

А и вижте какво пророчество пише на рецензията на пилотната песен Throw My Bones в YouTube, където официалното видео направи четвърт милион гледания за няма и две денонощия.:

"Това е покана да направим крачка назад и да видим голямата картина, призив за действие и покана да се вгледаме в планетата и текущата ситуация на земята."

Нищо че кантото на куплета прилича малко на музика, дочута в Мулен Руж... От другите части на песента извира толкова много пурпурно! Даже има и сола - на кийборд и китара, сякош от времето на Джон Лорд и Ричи Блекмор.

"Пърпъл" са на линия през 2020 - нещо, което едва ли са си и помисляли през 1968 г. в пронвинцията на Хартофрдшър.

Така че - както биха казали британците: енджой!

 

Новият албум излиза на 12 юни (ако разбира се, съществува свят дотогава), а бандата, логично обещава още луксозни бокс-сетове, плоча, DVD и какво ли не още.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.