Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Премиерът Георги Близнашки връчи наградата „Св. Паисий Хилендарски” за 2014 г. на писателя Антон Дончев в Министерския съвет.

"Имам честта да връча наградата на академик Антон Дончев за изключителния принос за развитието на националната културна идентичност и духовните ценности, както и за ярката му гражданска доблест”, каза проф. Близнашки.

"Св. Паисий Хилендарски е най-ярката звезда от хората, които ние наричаме български будители. Думите на Отец Паисий са думи на наш съвременник. Трябва да кажем „Ние сме българи!”. Трябва да сме щастливи, че сме българи - заяви Антон Дончев. - Правото на достойнство е преди свободите и преди правата, защото е гръбнак на нашето право да стоим изправени. Да благодарим на Св. Паисий Хилендарски, че е защитил нашето достойнство”, каза още авторът на "Време разделно".

Ключови думи

Коментари

Поздравления Маестро!

Казасов

Велик българин!

Развеселен

добре пише човекът, не може да му се отрече

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.