Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" подписа договор с нов рекламен партньор - една от най-големите платформи за онлайн игри и спортни залози Palms Bet. Това съобщиха от клуба.

Преговорите са започнали още през февруари, но заради пандемията от COVID-19 и извънредното положение в страната са финализирани едва в навечерието на мача със “Славия”.

Изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев и Лъчезар Петров - член на борда на директорите на Palms Bet, си пожелаха взаимно много успехи и ползотворно партньорство.

Palms Bet e лицензиран български оператор.  На www.palmsbet.com любителите на спортните залози, онлайн игрите и виртуалните спортове могат да намерят разнообразни и съобразени с потребителските вкусове популярни състезания и слот игри, се казва в официалния сайт на клуба.

"ПФК Левски" благодари на Palms Bet за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България, пише още там.

Това е първият рекламен договор, с който изпадналият в тежка финансова криза клуб се сдобива тази година.

Коментари

Конфликт?

Независимо зю кой отбор става дума и за коя компания за залози не е ли конфликт на интереси? Компания, чиито печалба зависи от резултатите на някой футболен клуб да го финансира. А има и такива, които финансират по няколко клуба, да не говорим за една, дето финансира цялото първенство! Не знам

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.