Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Tear them down!", така пише един екстремист за статуите на Христос и Света Богородица", където са изобразени като бели европейци. Тази дума означава да ги свалят или да ги разрушат. Той не говори за една или друга статуя, а за всички. В друго изявление иска да бъдат унищожени и стъклописите, където Божият син е изобразен като човек от бялата раса. Отново...не говори за конкретен стъклопис, а за всички.

Този човек е писател и един от ръководителите на протестите в Америка. (Мишев говори за Шон Кинг- бел ред.)

В едно от Евангелията се казва, че в началото е словото. Словото. Израз на идеите. Устно или писмено. Хитлер никога не е казвал кои точно евреи ще бъдат избити. Не е давал имената и адресите им. Казва ВСИЧКИТЕ. Както и писателят Кинг, който иска разрушаване на статуите на Христа. Той не говори за една или друга статуя....не казва онази в Мисисипи, не казва за Христос в Рио де Жанейро, не казва за "Пиета" на Микеланджело. Казва ВСИЧКИТЕ. Всичките.

Когато чуя подобни мракобесни думи смятам, че трябва да се реагира. Не съм привърженик на забраните, но веднага трябва подобен екстремист да бъде сложен на мястото му. Защото в началото са само думи, но често след това идват действията.
Това е. Прочетете думите на този писател и активист на разрушението.

Направете си сами изводите.

Коментарът е от профила на Константин Мишев във фейсбук.

Коментари

 's picture

Rhapsody of fire

Стоп

Тези протести наистина преминаха допустимите граници и дават възможност на такива анархисти да се изявяват с безумните си настоявания. Трябва да бъдат не само спрени, но и категорично заклеймени. Светът се тресе и само чака нов "Сараевски изстрел". И тоя "умник" точно това прави.
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Напротив, аз мисля, че не

Напротив, аз мисля, че не трябва да се реагира, а да се дава все по-голяма гласност на подобни идиоти. Само така всички нормални хора, които до сега с право подържаха протестите за равни права ще разберат, че те отдавна минаха границата на допустимото и се превърнаха в оргия и гавра на примитивни създания с цивилизацията.
 's picture

Питащият

Расист

Расист е всеки човек , а повечето са идиоти . И какво като събориш паметник на някого . Това не променя нищо . Христос е резултат от изнасилване . Майка му била изнасилена от римски войник и я дали на Йосиф и така тръгнало за непорочното зачатие . Вероятно е бил кестеняв със зелени очи и много луд , много повече от този пишман писател.

Ти си идиот

Ти си идиот
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Навярно питащият е бил на изнасилването,

щом толкова уверено конщунства. Всеки който се гаври с Христос, с Мохамед, с Буда и т.н., се гаври с човешкия род, с човешката цивилизция, с основните принципи, на които е изградена цивилизационната етичност, търпимост, нашето съществувание, минало и бъдеще.
Blagovesta Vasileva's picture
Blagovesta Vasileva
тутифрути

отврат

до това води расизма на черните. Успех за Тръмп.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.