Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Някои страни ще си доставят от руския газ според изискванията на Кремъл - в рубли. Други, като България - не.

С тази новина бе "открит" денят, след като Ройтерс обяви, че Италия и Германия са разрешили с благоволението на Брюксел на компаниите си да приемат руските условия. Вярно или не - никоя от намесените страни към момента не желае да отговори.

В същото време у нас вицепремиерът и финансов министър Асен Василев отново отказа да посочи с коя американска компания сме сключили договор за доставка на втечнен газ. За сметка на това обаче директно обвини бензиностанциите, че вдигат цените без нужда - малко след като стана ясно, че правителството ще направи отстъпка от 25 стотинки за литър на зареждащите редови граждани.

Американската посланична Хето Мустафа обаче повдигна леко газовата завеса - нашите доставки били на много изгодна цена.

И докато Европа се чуди как да измами европейската солидарност, украинският президент Володимир Зеленски призова за дипломация.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.