Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Утре в 8:00 ч. тук ще бъде публикувана малка част от доказателствата в подготвения от г-н Васил Божков сигнал до български и международни институции".

Това гласи съобщение от създадения на 1 февруари във Фейсбук профил на бизнесмена в немилост - Vassil Bojkov. Това е втората качена публикация на страницата - предишната е линк към интервюто на милиардера пред bTV от 8 май тази година.

Срещу Божков има 11 повдигнати обвинения, сред тях са принуда, изнудване, заплахи, търговия с влияние. Към момента той е в Обединените арабски емирства, а прокуратурата работи за неговото връщане у нас.

Божков разтърси политическите и спортните среди на 13 май с изненадващото решение да прехвърли мажоритарния пакет акции на "Левски" към "отговорника за погубването" на футболния отбор - Бойко Борисов. От години се носят слухове, че той разполага с компромати срещу политици от високите етажи на властта.   

 

 

 

Коментари

Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Не така

Бандитите акъл ни дават.И сега какво, всички ще му правите безплатна реклама на това л.... .Много е образователно.
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Някога Божков беше, може би

Някога Божков беше, може би най-добрият играч на покер на Магурата - т.е. и на България. Тогава покерът беше забранен и затова той беше съден. Когато преди време родните бухалки му отключиха сейфа те намериха там само този документ. Ако бяха поне малко умни щяха да разберат, че той не е оставен там случайно и най-важното, защо няма други. Божков може и да е бил част от престъпния свят - все още недоказано, но е доказал, че е много по-умен, предвидлив, начетен, рационален, куражлия и най вече богат за да остави примитивните мутри на Плашоркото от Банкя да го смачкат. А при това всички те са и изключително тъпи и бездарни, след като го оставиха кротко да си излезе от България с всички документи, които има и да е там, където бухалките им са нефелни. Та вчера беше увертюрата, утре започва главното действия, а епилога е неизвестен, но обещаващ. Известно е само, че Плашорко все повече ще се снишава в мръсното килерче, където се е наврел, а главната му гледачка-перачка с оскубаните вежди все повече кирливо бельо ще трябва да пере.

Калин

Дали подсъдимите в САЩ, които са избягали от страната водят подобни кореспонденции в американския печат ?
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Като едно чукче си тъп /ако

Като едно чукче си тъп /ако знаеш какво е това/ - Аз не читател, аз писател! А онзи, който избяга в документите Уийкиликс и сега е в Москва – забравих му името, по радиото ли пееше?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.