Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Семейство в Бургас дари респиратор на УМБАЛ Бургас, научи Клуб Z. Яна и Десимир Генчеви направили дарение на местната болница, което възлиза над 200 хил.лв., каквато е цената на такъв уред.

Тези устройства са ключови за хората с COVID-19 в тежко състояние и всички болници в страната имаха недостиг на тях в началото на пандемията.

Десимир Генчев е основател на фирма за пренасяне на извънгабаритни товари, чрез която е направено дарението. Яна Генчева е директор на Зонта клубовете за България, Румъния и Македония, част от международната организация, занимаваща се със защита на правата на жените.

"Преценихме, че местната общност има нужда от това", коментира Генчева пред Клуб Z.

Това не е първият път, в който Генчеви даряват на местната общност - през 2018 г. те се включиха в благотворителния бал, с който се финансира възстановяването на операта в Бургас.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.