Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Фондацията на "Металика" All Within My Hands отпусна 4 гранта на обща стойност 350 000 долара на различни организации, работещи в полза на засегнатите от коронавирус, съобщава "Тангра Мега рок". При това някои са активни не само в Америка, но и в цял свят.

Това са:

- Direct Relief, които доставиха 40 тона защитни материали на работещи в здравната сфера в 22 държави;

- Crew Nation в помощ на артисти, музиканти и технически лица, пряко засегнати от спирането на концертните дейности;

- USBG - национална фондация в полза на бармани и ресторантьори.

Отделно от това чрез идеята One Final Note групата вече е събрала над 15 000 долара чрез своята инициатива - да стриймва по един цял свой концерт онлайн.

Както Клуб Z писа, в разгара на катастрофалните пожари в Австралия в началото на годината, бандата дари половин милион долара за справяне с проблемите на Зеления континент.

А ето и нещо просто така - за настроение... С Леми, който не доживя пандемията от коронавирус.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.