Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Четиримата от "Металика" обещаха да дарят около половин милион долара, с които да помогнат на жертвите на бушуващите горски пожари в Австралия. Информацията е на zrock.bg/.

„Напълно покрусени сме от новината за горските пожари, които са залели милиони акри из цяла Австралия, най-вече в Нов Южен Уелс и Виктория. Последвалото унищожение има опустошителен ефект върху всички жители, животни, околната среда и невероятната земя на Австралия“, написа бандата.

Клуб Z напомня, че в групата няма нито един, свързан като националност със Зеления континент - има 2-ма американци, един датчанин и американец от мексикански произход.

"Металика", сочена за най-успешната банда в областта на хеви метъла, отпуска средствата чрез своята фондация All Within My Hands.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.