Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Френският телевизионен канал M6 обърка звездата на "Барселона" Лионел Меси и иранския му двойник Реза Парастеш. Студентът прилича поразително на аржентинската суперзвезда и многократно е предизвиквал суматоха с появата си на футболни събития, информира БГНЕС.

В свой материал, посветен на спортните звезди, които даряват пари за борба с коронавируса, редом до снимката на тенисиста Роджър Федерер стои такава на двойника на Меси, вместо на един от най-великите в съвременния футбол.

В текста се съобщава, че Лео Меси е дарил 1 млн. евро на болница в Барселона и медицински център в Аржентина.

Благодарение на поразителната прилика Реза е много известен в Иран, има фенове и в целия свят. Той стана популярен в страната си през 2017 г., след като си направи снимка с фланелка на "Барселона" и я изпрати на спортен сайт.

По-късно Парастеш получи специална покана от ръководството на Барса и присъства на мач на “Камп Ноу” срещу "Малага".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.