Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" обяви, че "работи по възможността" да продава виртуални билети за домакинските си мачове без публика. Първият от тях е съботният срещу "Лудогорец" за първенство. "Сините" чакаха почти пълен стадион, още повече след победата над "орлите" за купата преди дни.

Феновете се превърнаха в основен спонсор на клуба в тежкия период с липсата на финансиране. Запалянковците осигуряват пари чрез закупуване на билети, абонаментни карти и кампании.

Решението на Министерския съвет за ограничителни мерки срещу коронавируса обаче затвори стадионите - до второ нареждане. Идеята за виртуални билети дойде от феновете.

Същевременно "Левски" обяви, че са събрани парите и за априлската вноска към НАП - 143 хиляди лева. Само от дарения сумата възлиза на 437 301,44 лв. 

"Сините" преустановяват работата на детско-юношеската си школа - както заради грипната ваканция, така и заради коронавируса. Мачове във футбола при подрастващите в момента не се играят. Сега са спрени и тренировките.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.