Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нулевият пациент вероятно е дошъл от Гърция, заяви премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на Министерския съвет днес.

Но призна, че са възможни и други варианти.

"Вече имаме и много италиански фабрики в България, имат мениджъри, технолози, които са от Северна Италия", заяви той.

Важно е да не се създава паника, отбеляза премиерът, и призова хората да не се презапасяват с храна от супермаркетите, има достатъчно.

 

"Призовавам нашите сънародници да покажем, че сме дисциплинирана нация, че нищо не ни плаши и че можем със съвместни усилия да преодолеем и този бич. Да сме много единни, мобилизирани."

Паниката е довела и до забрана за износ на медицински материали. Добрата новина е, че имаме общо 7000 теста у нас, очакват се и 50 000 маски от Турция. 

"Има планирани мероприятия, но сега ще ги отменим. Мисля, че сме достатъчно дисциплинирани. Трябва да си помогнем сами", отбеляза Борисов.

И допълни, че ще има още мерки, но ще остави най-добрите специалисти от щаба да ги обявят. Премиерът каза на министрите, че очаква от тях да са на разположение 24 часа в денонощието, и да не чува от тях, че нещо е свършило.

Коментари

пунта мара

реално, въпреки цялата пара, която тези неграмотни некадърници вдигат от седмици, не е свършено нищо, имаме изцяло неработеща система, купени са за най-много пари най-евтините тестове и реално България повтаря италианското безхаберие и безотговорност - не се знае какво става, но вместо реални мерки имаме паника, парализа и усвояване. Гарантирани от Герб видими резултати. Как да е другояче, когато на власт имаме организирана престъпна група?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.