Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тръмп обяви, че обмисля да прекрати дългогодишната практика да се допуска няколко служители на администрацията да слушат телефонните разговори на американския президент с лидери на други държави.

Процедурата по импийчмънт се дължи на разговор между държавния глава на САЩ и президента на Украйна Володимир Зеленски.

"Мога изцяло да прекратя практиката", сподели Тръмп по време на интервю с консервативния водещ Джералдо Ривера. 

Президентът сподели, че процедурата по импийчмънт го е накарала да се замисли над "мрачните" дни, когато Никсън си подаде оставката заради "Уотъргейт" преди очаквано да бъде импийчнат.

"Ами, това е ужасно нещо и аз мисля, че за Никсън повече от всеки друг и колко мрачни бяха онези дни за страната ни и цялото това нещо със записите и този кошмар", сподели Тръмп. "Това бе мрачно, продължи много дълго време и аз го наблюдавах".

Той сподели, че честно се замисля над портретите на президентите в Белия дом, докато преминава покрай тях.

"Портретът на Ричард Никсън, не знам. По-различно е чувството, когато минавам покрай портрети на други президенти", изтъкна той. "Импийчнаха ме без никаква причина - просто партийно решение".

Сенатът (горната камара) все пак оневини Тръмп и по двете обвинения - злоупотреба с власт и възпрепятстване на Конгреса. 

Коментари

САЩ е мутренска държава, та

не е случайно, че техните големи мутри се разбраха с нашите по-малки мутри. За наша сметка.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.