Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Шампион по продажби отново е iPhone-ът на Apple, но американците държат първенството само за предишното тримесечие, твърдят анализаторите от IDC.

Успехът на компанията в Купертино вероятно е свързан с факта, че тя има все повече модели на различни цени, и дори "остарелият" модел 8 e добър телефон.

73,8 млн. бройки смартфони са продали от Apple - 1,7% ръст на пазарния дял, голям скок обаче между лятото и есента на 2019 г. Втори са Samsung и Huawei.

На годишна база обаче и двата азиатски гиганта са пред Apple. 

Huawei и Samsung сериозно са порастнали като дял, но увеличенията са с няколко милиона на годишна база. Xiaomi и Oppo са другите два най-успешни производителя.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.