Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Станаха известни всичките четвъртфиналисти на отборния тенис турнир ATP cup в Австралия. 

Ето и двойките:

Великобритания - Австралия (четвъртък, 01 ч наше време)

Аржентина - Русия (четвъртък, 8:30 ч наше време)

Сърбия - Канада (петък, 01 ч наше време)

Белгия - Испания (петък, 8:30 ч наше време) 

Белгия - от групата на България, и Канада продължават напред като най-добри втори. 

Аржентина и Хърватия имаха днес пряк сблъсък за последното място във втората фаза от гр. Е и латиноамериканците изненадващо спечелиха с 3:0 срещу отбор, в който личаха Марин Чилич и Борна Чорич. "Ватрените" се нуждаеха само от една победа, за да продължат като един от двата втори отбори с най-добри показатели, но накрая останаха с празни ръце.

Трети и четвърти са съответно Полша и Австрия.

Сърбия спечели убедително гр. А, а Южна Африка и Франция се елиминираха взаимно, правейки услуга на Белгия. Четвъртият тим в тази компания е Чили.

Испания доминираше в гр. В, пред Япония, Грузия и Уругвай.

Група С е с България, която остана на един сет от първото място в две поредни срещи. Великобритания и Белгия продължиха, а четвъртото място е за Молдова.

F беше наречена "групата на смъртта". Австралия и Канада са победители, за сметка на силния отбор на Германия, както и на Гърция.

Русия излезе от гр. D, представителите на Италия, Норвегия и САЩ напускат битката. Американците разочароваха, те записаха три поражения.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.