Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Две нови токшоута ще се появят в българския телевизионен ефир този месец – едното с водещ певеца Дони, а лицето на другото – Николаос Цитиридис, все още не е потвърдено.

БНТ пуска „Събота вечер с Дони“. Певецът, който доскоро работеше основно като музикален редактор във форматите на Магърдич Халваджиян по Нова телевизия, ще пробва сили и като телевизионен водещ. Развлекателното предаване, според заявките му трябва да напомня едновременно на спряното петъчно „Нощни птици“ с Искра Ангелова и позабравеното „Как ще ги стигнем…“ с Тодор Колев. Шоуто ще бъде познатата комбинация интервюта с видни личности и музика в ефир.

То първоначално беше планирано да стартира на 11 януари, събота. Но във фейсбук Дони съобщи, че началото се измества във времето.

"Здравейте! Поради програмна промяна “Събота вечер с Дони” няма да се излъчи на 11 януари, а съвсем скоро след това! Имайте търпение! За добро е", написа той.

Би Ти Ви се опитва да замести с ново успешно предаване опразнения пояс във вечерните часове, където до неотдавна вървеше „Шоуто на Слави“. Засега няма официално потвърждение от телевизията, но оттам не са и опровергали появилите се в медиите публикации, че новото шоу е възложено на неизвестния за телевизионната публика Николаос Цитиридис. Той е на 25 години, роден е в Гърция, но е израснал в България.

Николаос Цитиридис. Снимка Стопкадър

Засега не е ясно и как ще бъде построено новото предаване, нито кой ще партнира на Цитиридис. Предполагаемият водещ е стендъп комик с участия в клубове, журналист, миналата година издаде и първата си книга "За вафлите и хората", в която са събрани текстовете му от популярния блог "Ревюта на вафли" (в който дълго авторът запази анонимност).

За главен редактор на новия проект е назначен Цветомир Семов – бивш водещ и продуцент на Би Ти Ви Новините, а доскоро продуцент в новините на Нова.

"Площад Славейков"

Коментари

Аз български телевизии не

Аз български телевизии не гледам от години,не искам да се облъчвам с помия!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.