Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Коледа наближава, както и историческите предсрочни парламентарни избори във Великобритания - на 12 декември. 

Очаква се те да се окажат решаващи за това дали консерваторите ще си осигурят достатъчно голямо мнозинство, за да приемат сделката на Джонсън, или ще се съхрани правителството на малцинството, което може да доведе до нов референдум за "Брекзит" през 2020 г.

Тази заплаха убеди премиера на страната да напусне отоплената си резиденция на "Даунинг стрийт 10" в студена декемврийска вечер, за да направи Коледата на една жена (предполагаемо симпатизантка на Консервативната партия) по-специална.

Под звуците на "Тиха нощ" той невербално обещава да осигури "Брекзит" чрез надписи върху бели картони - очевидна препратка към любимия на милиони по цял свят филм "Наистина, любов", който ще покори и българските ефири - за пореден път, в последните седмици от 2019 г.

Премиерът Хю Грант отвръща на удара

Актьорът Хю Грант, който играе министър-председател на Обединеното кралство в "Наистина, любов" не остана доволен от употребата на филма за политически цели. 

Нещо повече, също както Джонсън в рекламата, Грант обикаля домовете на британци, за да ги убеди да гласуват за Либералните демократи - най-върлите противници на напускането на ЕС. 

В интервю актьорът отбеляза, че сред табелките на Джонсън не е забелязал едно от ключовите послания във филма - "А на Коледа хората казват истината".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.