Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За пореден път аналогови хора искат да спрат навлизането на модерни услуги. Явно невъзможността да упражняват тотален контрол върху всичко ги докарва до истерия...

За да съм мил и конструктивен, ето още няколко предложения, които спешно може да се приемат:

- Да се забранят електронните разплащания. Всичко да става само с ръчно написани платежни документи.

- Да се забранят електронните магазини. Всичките. Който иска да си купи нещо - у Мола. Даже и приложение за телефон да иска да си купи, пак да тича на мол.

- Да се забрани разпространението на телевизии по интернет. Прекалено свободно е. Който иска да гледа Хекимян - да ходи на НДК-то на площада и да присъства на живо.

- Да се забранят коментарите по социалните мрежи. Хайде да ви видим, който иска да коментира, да отиде в Пето Районно и там да коментира...

Струва ви се смешно? Е, те започнаха първи... :D

Неразбирането как светът се развива, опитът прогресът да се спре за по-пълен контрол, желанието със законови инициативи да се решават икономически задачи... Това не е стабилност. А застой.

Харесвам десните политики. Толкова са десни, колкото и политики.

Но има и страничен елемент. Нали имаше слух, че Валери Симеонов има хотели. Т.е. една подобна промяна в законите ще го облагодетелства директно. Това не е ли конфликт на интереси? Добре, че ще имаме нов шеф на КПКОНПИ, ще може да започне с летящ старт.

Пак се размечтах :).

 

Публикуваме позицията на Любомир Аламанов от профила му във фейсбук. Заглавието и подзаглавието са на редакцията.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.