Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Европейският съюз е допуснал стратегическа грешка като не наблюдава и не реагира на руското влияние в Сърбия, смята бившият външен министър Соломон Паси. Той коментира основни международни теми днес в ефира на Нова ТВ.

"Сърбия има ирационална обсесия към Косово", отбеляза той. "Тя е Ахилесовата пета на Европа"

Паси коментира и тезата на френския президент Еманюел Макрон, че НАТО е в "мозъчна смърт", като отбеляза, че е задължение на Франция да "прелее мозък" на Алианса.

"Макрон направи няколко недопустими неща. Първото беше, че наложи вето за определяне на дата за започване на преговорите с Македония и Албания. Второто нещо беше, че обиди България и Украйна за сметка на африкански избиратели, които той има", отбеляза Паси.

Следващият "11 септември" ще дойде от Китай, смята Паси. Това ще стане чрез китайската компания Huawei, която осигурява хардуер за 5G в Европа и според него "е вид троянски кон, който ще пенетрира сигурността в Европа".

 "Това, което в момента се прави, един от най-болезнените въпроси, прокарването на протекции срещу бизнеса, който прониква от Изтока и няма как да му се има доверие", отбеляза Паси.

И допълни, че трябва да се постави бариера срещу дейността на китайския техногигант.

"Това не е завод за обувки", добави Паси.

Според него България трябва да се стреми към научно сътрудничество със САЩ- И предложи да се борим за пращане на наш космонавт в НАСА.

"Трябва да искаме да изпратим космонавт на Луната. Ние трябва тласнем сътрудничеството си в област, в която се получават Нобелови награди", отбеляза той

И добави шеговито, че друг вариант за сътрудничество е във Видин да се построи "Тръмп Тауър", а голф игрище в Пелерик. Не пропусна и да отбележи, че "Турски поток" всъщност е руски поток, на Путин, и че трябва да го спрем, независимо дали американците искат това от нас или не.

Коментари

Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

ПАСИТО, ЗАЕ... ГО ТУРСКО-РУСКИО ПОТОК..

Ми я кажи Тарабантчето ти дТа ний да си платим астронавта за НАСА.. окара ли ЯДРЕНАТА БОМБИЧКА!! Дет я поиска още през МАРТ.. Та да пратиш на майната си православието отвътре.. Щото утре Баце да поиска и онез още 51 бомби от Инджирлика.. Дет и те си търсят нова ядрена къщичка.. И да та питам Пасито, за таз година плащаме 800 МИЛИОНА ЕВРО за въглеродни емисии.. Догодина - щото ЕС им дига цената до 30-32 евро на тон, ще плащаме 1,3 МИЛИАРДА ЕВРО!! А до 2030-та тез плащания вече ще съ към 2,5 МИЛИАРДА ЕВРО НА ГОДИНА.. И при цена 60 евро на тон - целта на ЕС, любимите ти хамерикански Марици сами ша си хлопнат кепенците. Та тоз нов милиард ТВОЙО АЛИАНС или НАТО ша ни ги плащат.. Щото те са астронавти там, а в Русията са космонавти.. Пък и ти за космонавти нещо бълнуваш.. А и туй да та попитам - що като транзита на руски газ е през Украйна той не е заплаха за Европата.. А по СП 2 и Турски вече е сериозна заплаха.. Щото синчето Байденово остава без доларчета в Украйна ли?
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

СОРИ!!!

ПАСИТО, ЗАЕ... ГО ТУРСКО-РУСКИО ПОТОК.. Ми я кажи Тарабантчето ти докара ли ЯДРЕНАТА БОМБИЧКА!! Дет я поиска още през МАРТ.. Та да пратиш на майната си православието отвътре.. Щото утре Баце да поиска и онез още 51 бомби от Инджирлика.. Дет и те си търсят нова ядрена къщичка.. И да та питам Пасито, за таз година плащаме 800 МИЛИОНА ЕВРО за въглеродни емисии.. Догодина - щото ЕС им дига цената до 30-32 евро на тон, ще плащаме 1,3 МИЛИАРДА ЕВРО!! А до 2030-та тез плащания вече ще съ към 2,5 МИЛИАРДА ЕВРО НА ГОДИНА.. И при цена 60 евро на тон - целта на ЕС, любимите ти хамерикански Марици сами ша си хлопнат кепенците. Та тоз нов милиард ТВОЙО АЛИАНС или НАТО ша ни ги плащат.. Та ний да си платим астронавта за НАСА.. Щото те са астронавти там, а в Русията са космонавти.. Пък и ти за космонавти нещо бълнуваш.. А и туй да та попитам - що като транзита на руски газ е през Украйна той не е заплаха за Европата.. А по СП 2 и Турски вече е сериозна заплаха.. Щото синчето Байденово остава без доларчета в Украйна ли?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.