Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Германската канцлерка Ангела Меркел се изказа критично за речта на Грета Тунберг пред ООН.

Според Меркел Тунберг е държала разтърсваща реч, в която обаче от нейна гледна точка не е било споменато в достатъчна степен, че технологиите и иновациите в енергийния сектор, както и в сектора за пестене на енергия, ни дават възможност да постигнем поставените цели.

„Аз отдавам огромно значение на иновациите и новите технологии. Речта, която чух пред ООН вчера, противоречи на тях“, заяви канцлерката.

Германското правителство прие в петък пакет от мерки, с които до 2030 година трябва да се постигне целта от Парижкото споразумение. Те предвиждат ограничаване на затоплянето до 1,5 градуса.

„Ако с тези мерки не можем да постигнем целите, ще трябва да вземем още по-строги, това е ясно“, коментира Меркел.

Тя обаче категорично отхвърли съмненията на шведската активистка, че решенията от Париж не вършат работа.

Коментари

Ами сега!

Как може такова нещо, да се критикува светицата на екоактивизма, новата икона на прогресивните сили, новата Анжела Дейвис, носителката на истина от последна инстанция! Та тя е права, когато съгреши дори!
Iliya Popov's picture
Iliya Popov
iliya

Малкото пате с жълто по

Малкото пате с жълто по устата седнало да дава акъл на големите патоци! Представям си майка й на малката каква амбиция я гони!

Това болно, неграмотно дете не е виновно!

Вината е на родители и користни мошеници използващи глупостта и наивността му. Позор е осигуряването на кралска многомилионна яхта и самото явяване пред ООН!!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.