Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Волен Сидеров, който преди време обяви, че обмисля да се кандидатира за кмет на София, защото искал да спира гей парада, обяви, че партията му "Атака" ще подкрепи Йорданка Фандъкова. От Дряново той посочи, че според формацията му Фандъкова е най-подходящият кандидат за кмет на София и трябва да продължи да ръководи общината, съобщава БГНЕС. 

 
Малко по-късно председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков изсипа студен душ върпу подадената ръка на Сидеров.
 
"Благодаря, но няма нужда", написа той във Фейсбук.
Нямаше веднага реакция от Фандъкова.

 

По думите на Сидеров било редно "Атака" да подкрепя ГЕРБ, защото двете партии продължават да са коалиционни партньори въпреки "комплексарските опити на Симеонов и Каракачанов да изключат "Атака".

"Да, има какво да се критикува в София, но това става с присъствие в съвета, а не отвън. Ние ще се борим за силна листа, ако се налага ще имаме и кандидат за кмет", каза още Сидеров.

Относно слуховете, че също ВМРО се кани да излъчи свой кандидат за кмет Сидеров допусна, че това ще бъде "вечният Джамбазки, който само за патриарх не са предлагали още". Сидеров бе категоричен, че ако воеводите излязат със собствена кандидатура, това ще е удар срещу коалиционния им партньор ГЕРБ.

По отношение на темата с шпионския скандал Сидеров изрази мнение, че целта е да се атакува Бойко Борисов заради енергийните проекти.

Борисов иска балансирана политика на България, но това (шпионският скандал - бел. ред.) пречи на плановете му, заяви лидерът на "Атака".

Според него много хора, които симпатизират на Русия, ще си го изкарат на ГЕРБ, без премиерът да има вина за това.

В политически план Борисов може да понесе щети, допусна Сидеров, цитиран от БГНЕС.

 

Коментари

Кой се съмнява, че най-малкият член на

организираната престъпна група ОП-Герб ще подкрепи Мутрата и нейните грейки в София? ГРОБарите на съвременна България и тяхната отвратителна стамболовщина се подкрепят от всички айдуци и хулигани в България.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.