Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Московската община разреши митинг за 100 000 души в столичния център, но забрани на протестиращите да правят шествие извън позволения район, предаде ДПА.

Митингът на политическата опозиция е одобрен за неделя, 25 август, на булевард "Академик Сахаров" - обичайното място за разрешени митинги в центъра на Москва. Миналия уикенд на същото място се събраха над 60 000 души по призива на опозицията.

Полицията в Москва разгонва с брутална сила протестиращите.

Миналия месец в Москва избухна вълна от протести, след като на няколко опозиционни политици бе забранено да участват в избори за столичен общински съвет със спорни аргументи като невалидни подписи, пише БТА. Оттогава всяка събота опозицията организира многохиляден протест. Демонстрантите се заканиха, че ще излизат на улицата чак до местните избори през септември.

Коментари

Няма начин да не пошестват насам-натам.

Цялата медийна организация на тия митинЗи е с цел да се произведат сценки на "полицейско насилие", затова на агентурата се плаща да нарушава правилата и да се хвърля срещу полицаите. А зад полицията винаги има стотина с телефони, които снимат за най-удачния пропагандистки ъгъл. У нас на 'протестите" асенгеновчетата правеха същото - отпред или отзад, но винаги отстрани, с камерката и после отиват да пишат отчетчето до едни там зад България.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.