Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Хиляди се събраха на протест в Москва за трета поредна събора. Хората протестират срещу недопускането на кандидати на опозиция на предстоящите местни избори. Те не се притесниха от дъждовното време, както и от отсъствието на всички опозиционни лидери. Над 250 от протестиращите бяха задържани.

Минути преди началото части на полицията за борба с безредици арестуваха Любов Собол - единственият от лидерите, който е на свобода - като нахлуха в офиса ѝ. Официалното обяснение е, че организаторите на митинги предупредили, че тя и други подготвяли провокации. С арести и обиск бе прекъснато и предаването на събитията в интернет от "Навални live".

Мнозина, включително популярни блогъри и рап изпълнители, призоваха хората да се включат, "защото това може да е последният ни свободен митинг". Млад участник, който носеше съветско знаме, че така иска да каже, че дори в СССР е имало повече свобода.

По-малки протести в подкрепа на Москва имаше в Санкт Петербург и няколко други града в Русия.

 

Коментари

Протестиращ в Москва: Дори в СССР е имало повече свобода

То и Владимир Владимирович така разправя - че унищожаването на СССР от Белязания е престъплението на 20-ти век :) Каква е разликата между двамата?
Йовко Манолов's picture
Йовко Манолов
jovko.manolov71

Каквато

е разликата между всеки нормален човек и подлец като теб.

Бобо, на ти ена салфетка

обърши тиа лиги, че ще се задавиш.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.