Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" е пред ново наказание от УЕФА заради "флаг със забранен символ", развяван от публиката на "сините" по време на първия мач от откриващия предварителен кръг на Лига Европа срещу "Ружомберок" в Словакия.

За това алармира официалният сайт на "Левски".

Тимът на "Герена" в момента търпи наказание един мач без публика заради фенски прояви през миналата година срещу "Вадуц".

И поради надвисналата санкция "Левски" отменя замисленото за утре, четвъртък, гледане на реванша "Левски" - "Ружомберок" от запалянковци на видеостена пред сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Отчита се, че рискът е твърде голям.

Ето какво съобщи сайтът на "Левски":

"Отмяна на видео стената пред сектор „А“ за реванша с "Ружомберок"

Уважаеми левскари,

Бихме искали да Ви информираме, че видео стена пред сектор „А“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ за мача „Левски“ – „Ружомберок“ от първия предварителен кръг на „Лига Европа“ няма да бъде изградена. Срещата е на 18 юли, четвъртък, от 19:30 часа и в нея изтърпяваме наказание от УЕФА с лишаване от публика заради инцидентите от миналата година в мача с „Вадуц“ (Литхенщайн).

По препоръка на делегата на УЕФА в мача с „Ружомберок“ (Слвк), както и във връзка с повдигнатото срещу клуба ново обвинение от Дисциплинарната комисия на УЕФА по чл. 14 от Дисциплинарния правилник на европейската клубна централа заради издигнат флаг със забранен символ в първата среща с „Ружомберок“ преди седмица, ръководството на ПФК „Левски“ преценява, че рискът от пореден инцидент, който да донесе допълнителни тежки наказания на клуба в евротурнирите, е твърде голям и по тази причина отменя предвиденото събитие.

Извиняваме се на всички привърженици за причиненото неудобство и Ви призоваваме още веднъж да се въздържате от агресия и прояви на расизъм и ксенофобия, тъй като при следващ инцидент наказанията срещу клуба ще бъдат жестоки."

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.