Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вече една година младежкият проект на Клуб Z - "Генерация Z", дава думата на млади, талантливи и непознати на българската общественост автори. Днес ви представяме Йордан Бързаков, който се присъединява към проекта.

Йордан Бързаков е роден през март 1991 година.  Средното си образование е завършил в езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ в Благоевград, с профил немски език.  Възпитаник на Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийски университет „Св. Климент Охридски“.  В момента следва право в Нов Български университет.

Професионалният му път започва в телевизионното предаване „Господари на ефира“, където работи като редактор. В момента е редактор в електронен новинарски сайт.

Интересите му са свързани предимно с международната геополитическа обстановка, макар да познава и процесите във вътрешната политика на България. С особена страст следи ситуацията в Близкия изток, Африка, Азия и Южна Америка.

Надява се някой ден да има възможността да отразява военни конфликти от центъра на събитията.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.