Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христина Богиа е новото попълнение в проекта ни за млади автори „Генерация Z“. Тя е юрист по образование, правен маркетолог по професия, журналист по призвание. Шегува се, че е израснала по редакции и по събития, където се е опитвала да не се пречка твърде много на родителите си, докато вършат работата си.

В момента е докторант по наказателен процес, а темата на дисертационния ѝ труд е свързана с публичността на съдебните дела и отразяването им в медийното пространство.

Сама казва, че единственият ѝ талант е свързан с думите, а страстта ѝ е истината във всичките ѝ проявления.

В свободното си време се интересува от психология. Чете. Разхожда дъщеря си. Вижда се с приятели. Намира време и за кросфит залата, където се опитва да убеди треньора си, че за някои хора поощрението е по-добър мотиватор от критиката.

В „Генерация Z" Христина ще пише за правото на свободно изразяване на мнение и защитата на личните данни.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.