Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Акциите на компанията „Тесла” се сринаха заради поведението на основателя й - милиардера Илон Мъск. Той беше сниман да пуши марихуана по време на интервю, а пазарите се притесняват, че държанието му става все по-непредвидимо, съобщава Нова тв.

Всъщност цигарата му подава водещият Джо Роугън.

Неотдавна Мъск заплаши, че ще изтегли „Тесла” от борсите и е намерил парите, за да я направи своя еднолична собственост. По-късно се оказа, че това не е вярно.

Сега пушенето на марихуана по време на интервю доведе до нови притеснения. За часове акциите на компанията спаднаха с 10%.

Коментари

 's picture

д-р Петрoff

Не можа да се съвземе

от руският отговор на Тасла-та. (ИЖ 77)

Ако това е най-важното за

Ако това е най-важното за идиота, скалъпил тази парцалка и нарекъл я статия, то явно IQ-то му е двуцифрено число! В интервюто имаше много по-интересни неща, казани от Мъск. Напомням на списвача, че марихуаната е легализирана в почти в цял свят и то не от вчера. Името на водещия интервюто е Джо Роугън! Не бъдете идиоти!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.