Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият депутат от ДПС Несрин Узун е задържан при акцията за залавянето на бургаския наркобос Митьо Очите, съобщи "24 часа".

Узун, който е бил два мандата народен представител, е бил в хотел "Рамада" на площад "Таксим" в среднощната акция на турската полиция.

В 3 ч. през нощта Димитър Желязков-Очите бил заловен в стаята на общинския съветник от БСП в Бургас Бенчо Бенчев, известен зърнопроизводител. Де юре Желязков се води на работа във фирмата му "Аркус сигурност", съобщи бургаският сайт "Флагман".

Бенчев се прочу с това, че кара "Ролс-Ройс" за 200 000 евро. Задържани са още няколко български граждани, които по това време са били в хотела. Очите и придружителите му влезли в Турция през Гърция на 2 август.

Коментари

Цъ,

Бенчо Бенчев е задържаният в Истамбул!

Ето това е Мафия

Когато престъпните босове са във взаимна зависимост с местната власт. И не му бройте на зърнения бос Бенчо Бенчев-Бенката парите за Ролс - Ройса. За една година от европейски субсидии той си изкарва колкото за 5-6 такива коли.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.