Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Митьо Очите е арестуван в Истанбул.

Операцията е била на турската полиция след сигнал от българските власти, че вероятно Желязков се намира в мегаполиса, предаде БНР.  Димитър Желязков-Очите е отведен в ареста на Истанбул. 

Българските власти ще изпратят необходимите документи за да бъде екстрадиран у нас. Преди това обаче трябва да минат съответните процедури в Република Турция. Премиерът Бойко Борисов беше категоричен вчера, че Желязков ще бъде хванат, а прокуратурата обяви, че е наясно с местонахождението му. 

"Димитър Желязков – Митьо Очите е бил задържан от турските власти снощи в Истанбул. Той е задържан в изпълнение на Червената бюлетина на „Интерпол“ - обявяването му от прокуратурата за общодържавно издирване. Турските власти са уведомили Министерството на вътрешните работи на България и оттук насетне следва процедура по екстрадиция на лицето", съобщи пред агенция Фокус говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. 

Димитър Желязков-Очите напусна страната преди полицейска операция в Бургас и Несъбър за разбиване на престъпна група, занимаваща се с рекет, лихварство и изнудване.

Както стана ясно, той е напуснал страната законно, тъй като към момента на заминаването му не е бил нито подсъдим, нито обвиняем. Преди време, заради стрелба по него, Желязков беше на косъм от смъртта и се лекуваше в Истанбул.

Коментари

Едно перфектно доказателство,....

....че колкото по-широко е разпространен един закон, толкова по-силен е ефектът му. После не питайте защо Истанбулската конвенция за защита на жените трябва да бъде приложена в цяла Европа за да има максимален ефект.

Дрън дрън

Още вчера сутринта Очите е задържан, на минутата е уведомен ББойко.... затова бе курназ! А Очите "няма да се измъкне" колкото Гялеви, Маргините, Брендо....!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.