Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ако си мислите, че нямаме представител на Червения площад в Москва за парада по случай "День победы" - грешите.

В руската столица е лидерът на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки, който през последните седмици се превърна рязко в защитник на Русия и дори обяви, че ще иска референдум за членството на страната ни в НАТО (което няма как да стане по закон), защото Русия можела да защити по-добре националния интерес от Алианса.

Тази сутрин от "Воля" разпространиха кадър, на който Марешки позира от Червения площад. Посланието от профила му във фейсбук по случай 9 май е: 

"Поклон пред паметта на десетките милиони бойци от 61 държави, дали живота си, за да я има днес Европа, за да ни има нас. Думите са безсилни да опишат енергията и емоцията, когато си в Москва точно на този ден. Усеща се безграничната сила и духа на руската нация, смазала фашизма. Честит празник, европейци!"

 

 

Коментари

 's picture

smarf

Глутница безсмъртна

Държава на помияри не подбира какъв нов помияр ще включи в глутницата, за да й служи. Не са ги търсили със свещ. С кокал са ги търсили. Бялата Златка, Магарешки, Корна, Ташко, Краско, Сарайската булка ... полезни идиоти.
Гоце Доганов's picture
Гоце Доганов
Гоце Доганов Будов

Денят на Европа

Аз празнувам днешния празник - Денят на Европа Денят на Европа е исторически акт, заменил войните с мир, сътрудничество и възход Европейският проект - от неговото начало до днес, без съмнение е най-великият мирен проект в историята на човечеството. В своя реч на 9 май 1950 г. в Париж Робер Шуман споделя своята идея за нова форма на политическо сътрудничество в Европа, която да направи войната между европейските народи немислима Неговата идея е да се създаде европейска институция, която да обедини и управлява производството на френските и западногерманските въглища и стомана„ В Европа денят на победата над фашизма се чества на 8 май.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.