Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Освен за Истанбулската конвенция в интервюто си Бойко Борисов обяви, че няма да носи сам още два пасива.

Осветяването на Цеко Минев като собственик на „Юлен“ е началото на края му. Най-вероятно така ББ натиска Минев да излиза от ПИБ бързо и без да се пазари за много пари. Преди да са се задвижили всички разследвания и проверки, които следват от този факт (и за които вече готвим сигнали).

ББ все още се надява схемата с Общинска банка да сработи, ПИБ да бъде замазана с бърза продажба и той да получи поне еврочакалня, за да обяви председателството за успех.

Надява се също, че като се подмазва на “зелените” и се разграничи от ролята на Цеко в Банско, да се спаси от негативите по казуса “Пирин”.

Обърканото споменаване на Пеевски като собственик на медия в негативен контекст бележи една нова освободеност в боравенето с името на доскоро “обикновения депутат”.

Явно нещо кара ББ да мисли, че може да се разкачи от своя сиамски близнак.

Too little и преди всичко too late!

...

Коментарът е от фейсбук профила на председателя на "Да, България" Христо Иванов.

 

 

Коментари

Ivan Samichkov's picture
Ivan Samichkov
Samichkov

НЕОКОМУНИЗЪМ ала Ристьо

Новите зелени комунисти, идентифициращи се с "десните" ДСБ и ДаБГ, ИСКАТ КАПИТАЛИЗЪМ БЕЗ КАПИТАЛИСТИ, което е "дървено желязо". На това невежество и генетичен мързел в лузерите разчитат днешните идеолози и социоинженери на червената буржоазия. Погледнете митинга пред МС на т.н. зелени, начело с Ристьо Бойкикев, Гъза, Гнома и червения шаман от Миндя. Каква комунистическа перверзия!

Болииии!

Боли ги Бойкиевци, Радановци.... и вся осталная...... Боли ги че никой не ги брои за нищо и ББ добре им го каза. Бойкиев, министър беше, власт, медии, пари... всичко бе в ръцете ти. Какво направи ти тогава, разходки, плампане.... и те изметоха. Сърди се на себе си. Скрийте се, дано излезе някой свестен, та да има за кого да гласуваме! Защото за вас-НЕ!
 's picture

Petyo9

Както квичиш

съм по-склонен да мисля, че теб лично те боли. А може и да не съм чак толкова далеч от истината - както върви скоро може да останеш без работодател за когото да тролиш.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

В момента може би

99 % от политическите партии, сдружения и подобни, които могат да съберат електорат, са про руски. Руската империя обаче е основният враг на България, затова тя така упорито руши българската идентичност. Враг номер едно на ЕС е пак същата тази Русия. Затова, колеги коментиращи, докато не се появи по-бяло кокиче от от Христо Иванов, ДСБ - пълна подкрепа за тях! Може ли Хр- Иванов да ни измами? Разбира се, че може, но няма друг стрък, който да подава гланица. Видяхте какво преставлават 115-те университетски преподаватели. С единични изключения само тичат и оригиналничат по ТВ студия, но не стават за нищо!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.