Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков навършва днес 52 години и честитки към рожденика валят от цял свят.

Сайтът на УЕФА публикува обширен материал за Камата, в който описва успехите с националния отбор и на клубно ниво. Има цитати на Йохан Кройф за № 8. За УЕФА Христо Стоичков е на най-добрият футболист на България в историята.

"Барселона" също не пропуска да почете празника на едно от величията си в профила на клуба в туитър. Пуснато е видео с негов гол във вратата на "Атлетик" (Билбао).

От години Христо Стоичков работи и живее в Маями - той е анализатор на мексиканската телевизия "Унивижън".

Продължава да получава отличия. Наскоро го наградиха "за цялостен принос" заедно с други прочути бивши и настоящи футболисти в Турция. А преди броени дни стана трети със сборен отбор на турнир за ветерани в Русия.

Камата най-вероятно ще е в екипа на "Унивижън" за мондиала през лятото.

През миналата година Стоичков се забърка в скандал покрай казуса с Каталуня. Вицепремиерката на Испания Сорая Сеанс де Сантамария обяви, че ще го съди, тъй като я нарече франкистка.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.