Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Асен Букарев, мениджър и координатор на спортно-техническата дейност на "Левски", напуска клуба, съобщава официалният сайт на "сините". Раздялата - по взаимно съгласие, както пише в информацията, е изненадваща.

Букарев беше селекционер на "Герена", а в средата на ноември стана ясно, че от декември ще оглави спортно-техническия щаб на "Левски". Той напрактика замени Даниел Боримиров, който остана само директор на детско-юношеската школа.

Нищо не предвещаваше напускане на Букарев. Той си е тръгнал по собствено желание, не е бил уволнен, уточни по-късно изпълнителният директор Красимир Иванов пред медиите.

Неотдавна Букарев призна, че понякога спори с треньора Делио Роси, но всичко било от работен характер и в реда на нещата.

През зимната пауза "Левски" взе шестима нови футболисти, а Букарев имаше участие в трансферите.

Засега не е ясно кой ще замени юношата на ЦСКА, който игра и за "Левски".

Красимир Иванов поясни, че оставката на Букарев е била изненада и за него самия. Бившият директор обявил, че си тръгва още вчера - навръх 39-ия си рожден ден. Той и Иванов работели по проекти в развитие.

Собственикът Спас Русев и треньорът Делио Роси също останали лошо сюрпризирани, добави Красимир Иванов. Не имало скандали или интриги.

На този етап не е ясно кой и кога ще замени Букарев. "Левски" нямало да търси нов човек на поста на всяка цена. Задачите на напуснали функционер ще бъдат разпределени между други хора на "Герена".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.