Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Въпреки че премиерата на последния му филм все още предстои, Клинт Истууд вече готви следващ проект. 87-годишният актьор и режисьор ще разкаже удивителната история на Лео Шарп, най-възрастният човек, арестуван за пренос на наркотици, във филма "Мулето", съобщава MovieWeb. Истууд ще режисира и продуцира трилъра, а освен това се очаква да изиграе главната роля.

Идеята за филма се появява през 2014 г., когато Imperative Entertainment придобиват правата над статия от "Ню Йорк Таймс", озаглавена "90-годишното муле на картела Синалоа". Тя разказва историята на Лео Шарп, арестуван през 2011 г., когато е на 87 години, за притежание на над 90 килограма кокаин. "Дядото", както е наричан Шарп, е сред най-добрите мулета на картела Синалоа, ръководен от изсвестния Ел Чапо.

Оказва се, че мъжът не само няма криминално досие, ами е и носител на медали ветеран от Втората световна война. По-късно той става известен градинар, познат с хибридните растения, които създава.

Според адвокатите му, Шарп страда от деменция и това е причина за престъпленията му. В крайна сметка съдията го осъжда на 3 години затвор. През юни 2015 г. той е освободен предсрочно заради влошеното му здраве. Лео Шарп умира на 92-годишна възраст през декември 2016 г.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.