Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Знаменитият актьор и режисьор Клинт Истууд е оформил окончателно развода си с вече бившата си съпруга Дина Руиз.

Г-жа Руиз е подала молба за развод в края на октомври поради "непреодолими противоречия" между нея и 84-годишния холивудски титан с пронизващ син поглед и хладен гърлен тембър. Тя има претенции към издръжка и иска дъщеря им – 18 годишната Морган – да остане да живее при нея. Толкова е и общата продължителност на брака на Истууд и Руиз - 18 години.

Как да не получиш тревожност под този поглед?

Според АП съдията в окръг Монтерей Каунти, Калифорния, е потвърдил развода на двойката. Не се уточнява как ще се дели общото семейно имущество.

Според предишни информации двойката се бе разделила, а Руиз премина курс за лечение на депресия и тревожност.

Руиз е по-млада от Истууд с 35 години. През 1996 година тя роди първото си дете, което за дядо Клинт бе 8-мо поред. Клинт Истууд, известен на младини като красивия и относително добър каубой от няколко култови уестърна, впоследствие се преквалифицира в режисьор и за изненада на не един и двама критици филмите му и самият той спечелиха куп "Оскари", "Златни глобуси" и т. н.

Сега мистър Истууд вече ще може спокойно да си ергенува със своя добър приятел Морган Фрийман, който неотдавна призна, че редовният секс го поддържа млад на 77.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.