Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони смята да издигне певците Ал Бано и Тото Кутуньо за кандидати на неговата партия "Форца Италия", пише в. "Месаджеро".

Двамата може да бъдат включени в списъците на кандидатите в избирателните секции в чужбина. Там на 4 март ще бъдат определени 18 депутати от близо 1000 членове на двете камари на парламента в Рим.

Италианският президент Серджо Матарела разпусна парламента през декември 2017 г. и свика предсрочни парламентарни избори.

Наскоро самият Ал Бано обяви, че на 31 декември т. г. ще сложи край на музикалната си кариера, припомня "Месаджеро".

Тото Кутуньо. Снимка Архив Клуб Z

Берлускони досега е бил 4 пъти премиер на страната си. Той не може да заема повече този пост, дори ако партията му спечели, тъй като има присъда за данъчни измами.

Според предварителните проучвания предстоящите избори в Италия ще доведат до парламент без ясно мнозинство, нестабилност и потенциални сътресения на пазарите в третата по големина икономика от еврозоната.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.