Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Овладяването на БНТ от #Кой е съпоставимо с назначаването на Пеевски в ДАНС. Де факто няма голяма медия, която да не е подчинена. Или се купува, или й се спира "кислорода" с рекламите, като се назначава политкомисар /така направиха в БГ он Еър и в БиАйТи/, или се репресира за да се държи под напрежение и контрол - това важи за БТВ и Нова ТВ.

ТВ Европа се превръща в Канал 3 - сега трескаво ухажват "десни" коментатори и политици, за да могат да запазят някакво влияние сред десния електорат - мисия, която им е възложена за да могат да изолират неприемливите за Борисов и Пеевски политици от ДаБГ, ДСБ, БЗНС и другите свободни анализатори. Да Ви е ясно - отдавна има "черни" списъци с хора, които не трябва да се появяват в гледано време по основните канали.

Целта на медийната репресия на #Кой е да маргинализират всеки опит за алтернатива на ГЕРБ в дясно, като я иронизират, като дават трибуна за вътрешни разбори в дясно, личностни ежби и интриги, и на този фон да прокарват тихо и системно безалтернативността на ГЕРБ.

Това вече сте го чували от един "мъдрец" от сараите, затова Ви звучи познато.

За това смятам, че тези хибридни медии и медийни звезди са по опасни от открито провеждащите политиката на Кой?

Няма разлика между #Кой и ГЕРБ. Вече.

Коментарът е от профила на Илиян Василев във Фейсбук. Той е по повод новината за освобождаването на Константин Кисимов като шеф на новините на БНТ назначаването на Емил Кошлуков като програмен директор. Заглавието е на редакцията.

 

 

Коментари

 's picture

Petyo9

Както обикновено

Илиян Василев е безпощадно прав! А изводите от неговата поредна статия са доста тревожни - демокрацията е в отстъпление, а диктатурата в настъпление.
бай Хyй's picture
бай Хyй
Бай Иван

Така е

когато България се управлява от член на БКП, верен на заробващата Българо-съветска дружба НАВЕКИ. Овчето стадо си личи по магарето, което го води!
kate pate's picture
kate pate
kate pate4

Като е все едно що за Пеевски

Като е все едно що за Пеевски народа спонтанно се събра на площада, пък сега на никой не му пука? И кога БНТ не е било на КОЙ? Аз от 20 години гледам все едни и същи маймуни там. Подлоги на всяка власт от Виденов насам. Ще се радвам ако ги изритат и бъдат подменени. Не че ще доидат по-добри. Няма такива журналисти. Ама все пак да има разнообразие малко. Тъкмо в БСП ще се влее свежа кръв. Щото забелязала съм, като изритат някой от БНТ става депутат от БСП.
Gogo Bogo's picture
Gogo Bogo
GogoBogo

Хм...

Точно БНТ бяха най-независимата медия през всичките тези години. Обективността им явно е трън в очите и си беше голям проблем за КОЙ, предвид националното й разпространение.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.