Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатът от БСП проф. Иво Христов заяви в прав текст, че спасяването на българските евреи се дължи на Червената армия. Подобна теза изказа преди дни Мария Захарова, говорител на руското външно министерство.

Малко по-късно Христов публикува обяснение за думите си:

Мнението на Христов е изразено на публично събитие, като видео от него е публикувано на страницата му във фейсбук. Зад гърба на Христов се вижда знаме на Ротари клуб - Раднево.

"Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя, че ако не беше Съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане така? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата", каза Христов.

Според него "80% от населението са дебилни и не могат да отчетат за какво се подписват" и затова подобни манипулации работят "безупречно".

[[nid:60421]]

Христов припомня, че поводът за изказването на Захарова е било "омаскаряването на Паметника на Съветската армия, като на този паметник са били изписани антисемитски лозунги".

"Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война? Класическо изместване на проблема. Проблемът е защо вие осирате съветските паметници? Защо не се прави същото с Паметника на Съветската армия в центъра на Виена? Това става в Прибалтика, Полша и България. Нещо да ви говори това? Когато имаш един оскотял, необразован, примирен народ, манипулацията става много лесно", каза още Христов.

Коментарът на Иво Христов по повод изказването на Захарова може да се чуе в 15-тата минута на видеозаписа 

ДОПЪЛНЕНО: По-късно Иво Христов свали видео записа. Но той вече бе копиран в мрежата.

Коментари

Ray Garraty's picture
Ray Garraty
infidel

.

Здравейте, дебили!
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Баси кретена е тоя !

Баси кретена е тоя !

Не "соцдепутат"

а "социопат", объркали сте се малко.
 's picture

gopeto

Иво Христов

Очевидно Иво Христов е в цитираните от него 80%
Mark Watson's picture
Mark Watson
watmark

некои съображения

Иво Христов е руска подлога. Ние това го знаем. Интересното е да се наблюдават мекеретата в България. Шикерова им вдигна топката. И адресантите скачат. България нема история. Висчко иде от Москва. Ние сме русоиди и автократор Владимир Ни е водач. Българи помнете продателите си!
Кметът на Симитли's picture
Кметът на Симитли
смях на парцали

Иво Христов

разбира се е обикновено сводниче, което склонява българите към проституиране с националното им самосъзнание. Както при всички останали форми на проституция, таргет група за мръсното му сутеньорство са неговата майка и най-необразованите и маргинализирани социални слоеве от нашите съграждани. Изроди като него в нормалните държави са силно презряни от обществото, но у нас - освен на академична кариера, този олигофрен се радва и на депутатски имунитет.
Klingon Oid's picture
Klingon Oid
Klingon Oid

Тоя зомбиран професор не

Тоя зомбиран професор не прави разлика между факти и тълкуване на факти. "Ако не беше онова", "ама те иначе щели да наравят друго" ... това са тълкувания !
Ка Путин's picture
Ка Путин
КаПутин

По-кротко с Иво Христов

Бъдете по-снизходителни към този човек. Все пак майка му е рускиня. А това означава поне няколко неща: 1. Едва ли знае кой е биологичният му баща. Това е сериозна тежест за психиката. 2. Течността за вана е част от фамилната му история, а тя не прощава. Така че, дали говори пиян или не, и дали изобщо говори нещо, е все едно. Дори и да му се разбира, няма никакъв смисъл.
 's picture

smarf

Политическата проституция

Уникален мрачен сбърканяк. Вероятно е правен след разпивка със самогон някъде по Коми. Един от полезните идиоти русофилистици, които по рождение продават каквото имат. Интересно е интервюто му през 2014г пред списание "а-speсto": "Върхушката на БСП паразитира върху носталгично настроения и все по-умиращ електорат. По цял свят левите партии държат младежките движения, активните малцинства или мнозинства, ако щете. У нас "лявата партия" се спаружва и се превръща в лимитрофическо образувание около все по-умиращ електорат в буквалния и физическия смисъл на тази дума. И колкото и да е странно, електоралното свиване на БСП е по-скоро медицински, а не социален процес".

Допуснал е само една грешка:

Допуснал е само една грешка: 95% от българите сме дебили.

Единственият нормален коментар

е на г-н Ойлер.

Ivo Hristov

Единия закъснява щото измъчва нечий дядо,другия ни обявява 80% за дебили...какво друго да очакваш от БСП-ари освен наглост и бездушие?!
Johannes Marx's picture
Johannes Marx
Johannes Marx

Що не и публикувате

Що не и публикувате отговорите. Изглежда публикувате тези, които вуи харесват.

Дебилите

"Професора" - направиха го такъв руските му началници за по-тежък авторитет - всъщност е долна руска подлога, За дебилите пак не е прав! Не 80%, а повече от 90% от живеещите в момента по тези земи са дебили

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.