Продължава отзвука от връчването на наградите на ФИФА за най-добрите футболисти в света за изминаващата 2017 г. В последните дни медии из Европа се занимават със срещата на сина на Кристиано Роналдо с неговия кумир Лео Меси.

Португалецът и аржентинецът - съперници във всяка анкета и класация, седяха един до друг заедно със своите половинки. Кристиано Роналдо-младши бе на две места от Меси и камерите го улавяха как често поглежда към аса на "Барселона" (на снимката долу).

Което ни връща на една история от началото на 2015 г. - на церемонията и ФИФА и списание "Франс футбол", които тогава заедно връчваха "Златната топка".

В кулоарите на залата Роналдо посочи Меси на своя син и го подкани да му каже "здрасти". №10 се приближи, погали и целуна малчугана (във видеото горе).

"Постоянно гледа твои клипове в интернет и говори за теб", рече Кристиано на Лео.

Близо три години по-късно малкият Роналдо отново срещна своя кумир на подобно събитие. Коментира се, че Кристиано-младши върви по стъпките на своя баща, като вече показва, че футболът му е в кръвта.

А като кой ще стане - безпощаден реализатор като баща си или ще наподобява Меси, който освен да завършва атаките, също така ги изгражда?

Колкото до Меси и Роналдо, скоро двамата ще имат още една среща извън терена - през януари, когато е награждаването на "Франс футбол" за "Златната топка". Фаворит да я спечели за пети път е №7. Ако това стане, той ще се изравни с аржентинеца.