Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков се извини на вицепремиерката на Испания Сорая Сеанс де Сантамария задето намесил сина ѝ във вече знаменитата си тирада отпреди два дни, когато остро нападна испанското правителство, обвини го във франкизъм заради репресиите в Каталуня и поиска оставки.

Камата отново използва ефира на мексиканската телевизия "Юнивижън", за която работи. 

С ръка на сърцето той заяви, че "искрено съжалява, че споменал името на детето, което няма вина за случилото се". Стоичков не каза нищо за самата Сорая Сеанс де Сантамария, а също така за нейния баща и дядо - всички тях той нарочи за последователи на Франко.

Според испанската агенция EFE, Сантамария ще съди Ицо, за да защити "своята чест и тази на семейството си". Вестник "Марка" допуска, че Стоичков може би е допуснал грешка, обвързвайки Антонио Сеанс де Сантамария, човек, заемал висши позиции по времето на диктатора, с настоящата вицепремиерка. Истината е, че те нямат нищо общо.

В новата си телевизионна изява на тема "Каталуня" №8 отново сподели колко е афектиран от случилото се там. Той защити каталунците и правото им на избор и завърши с "Да живее Каталуня!"

Междувременно в писмен отговор до в. "Дневник" българското външно министерство се разграничи от изявленията на Христо Стоичков за референдума в Каталуня. Камата е почетен консул на страната ни в поискалата независимост област, но изявленията му са в лично качество, а не от позицията, която заема, обяснява ведомството.

Коментари

Простотията не ще да си стои

Простотията не ще да си стои само в България, но взема отношение и по Каталуния и Испания. Просто чака да му духнат под опашката, и ще започне да се извинява. Същото като с Марадона, и също толкова просто.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.